Groene gastvrijheid

Welna is een oase van rust en ruimte. Je kunt er de big five van de Veluwe spotten.

Geniet van 600 hectare groene gastvrijheid

Het familielandgoed delen we graag met natuurliefhebbers en stiltezoekers. Het overgrote deel van bos en heide is toegankelijk voor wandelaars en fietsers die de openstellingsregels respecteren. Om even op adem te komen, kunnen bezoekers bij het Rustpunt koffie of thee drinken en gebruikmaken van het toilet.

Accommodatieverhuur: particulier en zakelijk

Verscholen in de bossen ligt het Grote Huis dat een rijke geschiedenis van gastvrijheid kent. Daarnaast staat de geitenschuur roerloos tussen de grote eiken. Het oude zadenmagazijn doet de herinneringen aan Buys Ballot, de stichter van het landgoed, herleven. De authentieke Nieuwe Martha’s Hoeve maakt dit buurschapje in het bos compleet. De gastvrijheid van Welna richt zich op particuliere en zakelijke accommodatieverhuur:

  • Even weg met familie en vrienden
    Families en vrienden komen hier graag voor een weekend weg of een vakantieweek. Dichtbij de natuur, dichtbij elkaar. Groepen van 2 tot 32 personen zijn welkom.
  • Trouwen tussen de eeuwenoude eiken
    Het Grote Huis is een officiële trouwlocatie. Een bijzondere omgeving om verbondenheid te vieren met de natuur als decor en de eeuwenoude bomen als getuigen. Het buurschapje biedt verschillende mogelijkheden en sferen om elk trouwfeest onvergetelijk te maken. Welna heeft ervaring met gezelschappen van 25 tot 150 personen.
  • Zakelijke gasten bezinnen in het bos

Organisaties en professionals maken graag gebruik van de accommodaties op Welna. We bieden rust en ruimte aan zakelijke groepen die zich in het bos willen bezinnen. Inspiratie is nooit ver weg, want een stevige wandeling levert frisse ideeën op en een goed gesprek rond het haardvuur kan wonderen doen. Welna ontvangt meerdaagse groepen van 4 tot 24 personen.

Voor meer informatie over onze unieke accommodaties kunt u op de knop hieronder klikken.

Natuureducatie en -beleving

Het voormalige ANWB landgoedkamp aan de Gortelseweg is al 30 jaar een uniek natuurkampeerterrein. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een groepstent, een veldkeuken, sanitaire voorzieningen en een vuurkuil. Voor jong en oud is een verblijf een echte natuurbeleving en een leerzame ervaring. Klik op de knop hieronder om de website te bezoeken.

Platform voor pionierende programmering

Meer informatie

Ruimte voor zorg

Meer informatie