Welna

Welna, bos van betekenis

Het landgoed is veel meer dan een verzameling bomen, huizen en activiteiten, maar wat is de essentie? Welna is een bos van betekenis. Deze komt tot uitdrukking in de vijf waarden van Welna:

Natuurwaarden creëren en behouden

Wij geloven dat de natuur en haar biodiversiteit bescherming verdienen. Welna wil laten zien dat het creëren van natuurwaarde hand in hand gaat met economische waardecreatie. Daarin zijn we gedreven en eigenzinnig.

Hout van Welna

Welna staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige hout. Al decennialang toont Welna pionierend ondernemerschap. We willen koploper zijn in het ontwikkelen van een klimaatadaptieve bosbouw.

Openstellen en delen

Welna is een van de stilste en donkerste plekken van Nederland. Het familielandgoed delen we graag. Het bos is toegankelijk voor iedereen die de richtlijnen voor bezoek respecteert.

Inspiratie met impact

Op Welna worden inhoudelijke en inspirerende activiteiten georganiseerd. Zo kan Welna een betekenisvolle bijdrage leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en aan een mooiere wereld.

Zorg voor mensen

Als familie dragen we zorg voor de natuur, maar onze aandacht gaat tevens uit naar mensen die ondersteuning, begeleiding of zorg nodig hebben; ook voor leden van de familie.

Verblijven op Landgoed Welna

Meer informatie